Γιατί η Ελεύθερη Ώρα είναι η καλύτερη εφημερίδα

22-11-2014
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Το westcult.gr επεμβαίνει με αίσθημα συνέπειας κι ευθύνης προσφέροντας απλόχερα ένα οπλοστάσιο λογικοφανών επιχειρημάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φανατικοί της εκάστοτε πλευράς. Έτσι, για να χρειαζόμαστε τουλάχιστον πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα ώστε να καταρρίψουμε τους συλλογισμούς τους.

Θα πρέπει να ξεκινήσω με ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Στην Ελεύθερη Ώρα αρθρογραφεί αρκετά συχνά ο Στέφανος Χίος, βγάζοντας ανοίγοντάς μας τα μάτια συχνά-πυκνά με τις αποκαλύψεις του. Όπως και να έχει όμως, το βασικό είναι ότι ο Στέφανος δεν θεωρείται καν δημοσιογράφος όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Dytax στη λίστα με τους 8 πιο αντιπαθητικούς δημοσιογράφους. Για να λέμε λοιπόν και του στραβού το δίκιο, το να μην είσαι δημοσιογράφος, μάλλον καλό είναι στις μέρες μας.

Από δω και πέρα όμως, ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσω με τεκμήρια.

Καταρχάς, θέλεις το καλό της χώρας μας. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο! Ονειρεύεται την Ελλάδα εκεί που της αξίζει (Τι εννοείς που; Κυρίαρχη όλου του πλανήτη!). Συνάμα πολεμάει και ξεσκεπάζει τις συνομωσίες και τα σκοτεινά σχέδια που μας κρατούν χαμηλά σε πείσμα του πραγματικού μας μεγαλείου.

Μιλάει με αριθμούς

elora-numbers

Πολλές εφημερίδες εκεί έξω προσπαθούν να στηρίξουν τις απόψεις τους στον αέρα. Θα διαστρεβλώσουν το οτιδήποτε προκειμένου να φέρουν το νόημα εκεί που θέλουν για να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. ΟΧΙ όμως και η Ελεύθερη Ώρα! Η Ελεύθερη Ώρα μιλάει με αριθμούς! Γιατί οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Και από την αλήθεια δεν μπορείς να ξεφύγεις.

Ελεύθερη Ώρα VS Ισλάμ

elora-vs-islam

Όταν οι άλλοι μιλάνε για διαφορετικότητες και αηδίες, η Ελεύθερη Ώρα λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Οι Ισλαμιστές τρομοκράτες πρέπει να αντιμετωπιστούν και φυ-σι-κά να επικρατήσει η Ορθοδοξία!

Ελεύθερη ώρα + Παΐσιος = L.F.E.

elora-paisios-final

Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη αγάπη μεταξύ Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης και μίας προσωπικότητας! Και πείτε μου, τι θα ήμασταν χωρίς την απέραντη σοφία του Παΐσιου. Ο άνθρωπος έχει περιγράψει παρελθόν, παρόν και κυρίως το μέλλον και εμείς ακόμα πέρα βρέχει. Δεν υπάρχει άλλη μέρα για χάσιμο. Οι προφητείες πρέπει να γίνουν guideline κυβερνητικής λειτουργίας χθες κιόλας.

Ελεύθερη Ώρα + Πούτιν = B.F.F.A.E.A.E.U.E.A.T.W.D.O.O.C.

elora-poutin
Κι αυτά είναι μόνο από τους 3-4 τελευταίους μήνες

Βασικά ναι, υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και είναι για τον Πούτιν. Αλλά μην φανταστείτε, εδώ είναι πλατωνικά τα πράγματα. Ενώ όλος ο πλανήτης βασανίζεται από τους Μασωνικούς Αμερικάνους (λέγε με Κίσινγκερ) και τους υποτακτικούς τους της Στοάς των Δυτικόφιλων, one man dares to defy them : Vladimir Putin! Το τελευταίο «κάστρο».

Γιατί ξέρει να μιλάει ελληνικά διάολε!

fax

Υ.Γ. :

greeks-elora