Ηθικό Δίλημμα #48: Η πρόταση του gay σκηνοθέτη

16-04-2015
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Για χάρη της αφηγηματικής ροής του διλήμματος, τα δύο πρόσωπα της ιστορίας είναι άντρες. Αν είσαι γυναίκα -προφανώς- μπορείς να αντιστρέψεις το φύλο τους.

Είσαι ένας νεαρός ηθοποιός που κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, πόσο μάλλον σε έναν χώρο σαν τον δικό σου.

Προσφάτως πέρασες μια οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια κινηματογραφική ταινία. Δε χρειάζεται να επισημανθεί το πόσο σημαντική εξέλιξη θα ήταν για την καριέρα σου αν τελικά επιλεγόσουν εσύ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, τεράστια μορφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα, είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Την επομένη της οντισιόν σε παίρνει τηλέφωνο και -παρόλο που το «γυροφέρνει» και δεν το λέει ξεκάθαρα- συνειδητοποιείς ότι αν δεχτείς να κάνεις σεξ μαζί του μια-δυο φορές, έχεις το ρόλο στο τσεπάκι σου. Από το ύφος του καταλαβαίνεις ότι αν αρνηθείς, μάλλον θα επιλέξει κάποιον άλλον.

Επιπλέον στοιχεία: είσαι straight και ο σκηνοθέτης είναι μετρίας εμφάνισης (σε περίπτωση που το τελευταίο επηρεάζει την απόφασή σου!).