Γιατί όλα τα κόμματα είναι τσιράκια και πουλημένα και μόνο ένα αποτελεί άξιο πολιτικό χώρο

17-01-2015
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Το westcult.gr επεμβαίνει με αίσθημα συνέπειας κι ευθύνης προσφέροντας απλόχερα ένα οπλοστάσιο λογικοφανών επιχειρημάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φανατικοί της εκάστοτε πλευράς. Έτσι, για να χρειαζόμαστε τουλάχιστον πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα ώστε να καταρρίψουμε τους συλλογισμούς τους.

Η πολιτική σαπίλα στη χώρα μας έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Όλοι τους πουλημένοι, όλοι τους ξεφτίλες. Και οι 300 εντός Βουλής και άλλοι τόσοι που έχουν περάσει από τη Βουλή. Προδότες, πρακτοράκια, κάποιοι από αυτούς Εβραίοι, υπόδουλοι της Μασονικής Στοάς και της Λέσχης Bilderberg. Τι; Υπερβάλλω; Ποιος υπερβάλλει μωρέ; Για καθήστε να τα δούμε αναλυτικά.

Νέα Δημοκρατία

Ξεκινάμε με το κόμμα του Παρακράτους. Το συνεχιστή της ΕΡΕ. Ακόμα και τώρα οι κομμουνιστές δεν βρίσκουν ησυχία. Ακόμα και τώρα οι οικοδόμοι σέρνονται καθημερινά στα αστυνομικά τμήματα. Μιλάμε για την παράταξη που θέλει να επαναφέρει τη Βασιλεία στην Ελλάδα. Οι νοσταλγοί του Βασιλέως Κωνσταντίνου. Μην κοιτάτε που δεν έχει γραφτεί πουθενά. Τι νομίζετε; Λέγονται αυτά τα πράγματα; Αυτά γίνονται, απλά. Και συνεχίζω, το κόμμα του πιτσαδόρου. Μην το ξεχνάμε. Τι πιτσαρίες κύριε; Εδώ στην Ελλάδα εμείς τρώμε σουβλάκια. Να πας να γίνεις πρωθυπουργός στην Ιταλία. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

ΠΑΣΟΚ

Ααααα, από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω με αυτούς εδώ. Τα πρακτοράκια των αμερικάνων. Τι να γράψω; Για το ότι η δημιουργία του κόμματος έχει χρηματοδοτηθεί από τον Kissinger; Τα ξέρετε. Για το από πού κράταει η σκούφια του παπανδρεόσογιου και το επώνυμο Μινέικο; Τα ξέρετε. Όχι, δεν έχει σημασία που ο ΓΑΠ δεν είναι στο ΠΑΣΟΚ πια. Για το κόμμα μιλάμε τώρα. Για τον Σημίτη που είναι Γερμανοεβραιοπολωνοαμερικάνος; Κι αυτά τα ξέρετε. Τι παραπάνω να πούμε για το κόμμα που βοηθούσε τον Ολυμπιακό; Άκουσον, άκουσον. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσύριζα. Οι φλωροαριστεροί. Οι νεοκομμουνιστές που θα έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια. Με αρχηγό τον mr-δεν-έχω-κολλήσει-ούτε-ένα-ένσημο-στη-ζωή-μου. Πουλημένοι βολεψάκηδες. Αυτοί, μύγα να ερχόταν κατά πάνω σου, θα σε κράξουν άμα πιάσεις τη μυγοσκοτώστρα Πρώτα από όλα δεν ξέρουν καν τι είναι. Είναι κομμουνιστές; Όχι. Είναι σοσιαλιστές; Όχι. Είναι κεντρώοι; Όχι. Είναι επαναστάτες; Όχι. Ο ένας λέει θα σκίσουν τα μνημόνια, ο άλλος λέει θα σκίσουν χαρτοπετσέτες. Άξιοι συνεχιστές του παραπάνω κόμματος. Πρακτοράκια των Αμερικάνων θα γίνουν κι αυτοί. Έχουμε μάθει για τις κρυφές συναντήσεις με τον Obama. Πολιτεία της Ιμπεριαλιστικής Αμερικής θα μας κάνουν ρε. Α, και δεν αφήνουν και την ΑΕΚ να φτιάξει γήπεδο. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

ΚΚΕ

Εμπρός λαέ, μην σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι απεργία, παρέλαση, πορεία και καφεδάκι και πάλι. Οι αυθεντικοί κομμουνιστές, όχι σαν την παραπάνω μισοριξιά. Τώρα πόση αυθεντικότητα υπάρχει όταν στέλνουν τα παιδιά τους στο Deree και στα αμερικάνικα κολλέγια δεν ξέρω. Πουλημένοι κι αυτοί ρε! Αλλά ξέρουμε, ξέρουμε : Ο Στάλιν ήταν λίγο αυστηρούλης, και ο Λένιν λιγόψυχος. Σοβιετικοπρακτοράκια παρόλο που δεν υπάρχει πια Σοβιετική Ένωση. Άμα κάνουν αυτοί επανάσταση τον άλλο Γενάρη θα γιορτάσουμε το 1990. Γιατί εκεί σταμάτησε η Ιστορία για αυτούς. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

Χρυσή Αυγή

(σ.σ.: Ο Δικηγόρος δεν κατάφερε να βρει κάτι που να μην είναι legit επιχείρημα.)

Το Ποτάμι

Το Μπομπολοκόμμα. Το κόμμα που δημιουργήθηκε για να μην μπορέσει να πάει ο Σύριζα στο 60%. Τι να μας πει τώρα και ο κύριος καλησπέρα-καλησπέρα; Ο επί έτη υπάλληλος του MEGA. Άμα δεν ήταν γρανάζι του συστήματος πώς πέτυχε τότε; Πώς έγινε γνωστός; Πώς μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος σε αυτή τη χώρα χωρίς να είναι πουλημένος; Τα έπαιρνε κάτω από το τραπέζι και τώρα μας το παίζει ιστορία. Φιλοευρωπαίος και χωρίς ταμπέλες! Τι λες ρε φίλε; Να πεις ξεκάθαρα. Αριστερός ή Δεξιός. Το Κέντρο έτσι κι αλλιώς είναι εφεύρεση. Τι θα πει δεν υπάρχουν ετικέττες; Πώς θα καταλάβω από ποιους τα παίρνεις μετά; Άκου εκεί "καλά σημεία από τη μία πλευρά, καλά και από την άλλη". Αυτό είναι σαν να λες ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχουν ταυτόχρονα καλή ομάδα. Πες μας ποιοι σε πληρώνουν να τελειώνουμε. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Άλλα κουμάσια από εδώ. Οι ψεκασμένοι. Οι παιδόφιλοι! Οι αρρωστημένοι οικογενειάρχες. Αυτοί είναι το λεγόμενο power-hungry φαινόμενο. Δεν τα παίρνουν από κανέναν. Αυτοί τα πιστεύουν αυτά που λένε. Διψάνε για εξουσία. Τους έχουν όλοι κλασμένους και το ζητάνε από μόνοι τους : «Δωροδοκήστε μας, δωροδοκήστε μας!». Πάει να ουμ’ ο άλλος ο Χαϊκάλης, του λέει του πωστονλένε «έλα να υποκριθούμε ότι με δωροδοκείς. Αφού δεν γίνεται στα αλήθεια, να το κάνουμε στα ψέμματα τουλάχιστον». Τόσο ζαλισμένο είναι το σύστημα που κατασκευάζει ψεύτικες δωροδοκίες για να τις αντικρούσει μετά. Νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο, αλλά εμείς δεν μιλάμε με γορίλες. Και φυσικά έχουν (ναι, και αυτοί) φάει όλοι τους.

ΔΗΜΑΡ

Κανονικά δεν πρέπει να κλωτσάς τον άλλον όταν είναι κάτω, κανέναν από τους συνολικά τρεις που έχουν μείνει. Αλλά, πρέπει να ξεσκεπάσουμε και αυτό το βόθρο. Εδώ έχουμε και ντοκουμέντα, το είπε ο Ντινόπουλος : «Η Δημάρ πληρώθηκε». Τι δεν καταλαβαίνετε; Ο Κουβέλης την Προεδρεία ήθελε αλλά ούτε αυτό δεν κατάφερε να πάρει. Πλυντήριο του Πασόκ ήθελε να γίνει αλλά ούτε κι αυτό το κατάφερε. Γενικότερα, τα πήρε από όλους και δεν κέρδισε και τίποτα. Άλλοι θα τα πάρουν τα λεφτάκια των Αμερικάνων τώρα Φώτη. Έπαιξες κι έχασες. Και φυσικά έχουν φάει όλοι τους.

Τιμής ένεκεν αναφορές

ΛΑΟΣ : Το κόμμα που έχει για αρχηγό ένα πρακτοράκο και των Ρώσων και των Γερμανών ταυτόχρονα. Μιλάμε για τέτοια λέρα.
ΚΙΔΗΣΟ : 2%, ενωμένο δυνατό, για τη μίζα και το λόμπι το εβραϊκό.
Insert_any_other_political_party_here : Γραφικότητες!

Υπάρχει όμως ο φάρος του μέλλοντος που λάμπει σαν άλλος ήλιος. Το κόμμα που ευελπιστούμε να δούμε όχι απλά κυβέρνηση, όχι απλά με αυτοδυναμία, αλλά με παντοδυναμία! 300 χωράει η Βουλή; Και οι 300 δικοί του να είναι. Φυσικά αναφέρομαι στην Ένωση Κέντρου και στον μεγάλ- ή μήπως Ένωση Κεντρώων; Όχι όχι, Ένωση Κέντρου. Όχι, λάθος πάλι, Ένωση Κεντρώων. Ναι, ναι, είμαι σίγουρος τώρα. Στην Ένωση Κέντρου λοιπόν και τον μεγάλο, τον τεράστιο, τον ανυπέρβλητο Βασίλη Λεβέντη. Δεν έχω άλλο σχόλιο να κάνω. Θα αφήσω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της. Δύο βίντεο για εσάς, για να καταλάβετε πρώτα πόσο γαμάτος είναι, και στη συνέχεια πόσο τον πολεμάει το σύστημα.

25 Γενάρη, στέλνουμε τον Βασίλαρο εκεί που του αξίζει. Τελεία και παύλα.