Γιατί ο Χουλιγκάνος είναι το καλύτερο κοινωνικό πρότυπο

20-12-2014
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Το westcult.gr επεμβαίνει με αίσθημα συνέπειας κι ευθύνης προσφέροντας απλόχερα ένα οπλοστάσιο λογικοφανών επιχειρημάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φανατικοί της εκάστοτε πλευράς. Έτσι, για να χρειαζόμαστε τουλάχιστον πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα ώστε να καταρρίψουμε τους συλλογισμούς τους.

Ας μην δουλευόμαστε. Ας μην συνεχίζουμε να πλέουμε σε πελάγη μετριότητας. Ο Χουλιγκάνος αποτελεί κοινωνικό πρότυπο και μάλιστα το καλύτερο από τα υπάρχοντα. Τα προτερήματά του; Αναρίθμητα! Τα μειονεκτήματα του; Ελάχιστα! Αλλά καταρχάς, η ανωτερότητά του φαίνεται από τη μέγιστη δυσκολία που χρειάζεται. Μπορείς εσύ να γίνεις χουλιγκάνος; ΟΧΙ! Μπορώ εγώ; Όχι βέβαια. Τι να κλάσουμε εμείς μπροστά τους.

Ο Χουλιγκάνος διακρίνεται για τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα; Στο κάτω-κάτω, τι είναι οι ομάδες; Γκόμενες και κόμματα να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο; Φυσικά και όχι. Διάλεξε ομάδα στα 8-10 χρόνια της ζωής του με πλήρη συνείδηση και θα παραμείνει μέχρι να ψοφήσει. Δεν πα’ να πέσει κατηγορίες, να διαλυθεί, να κατέβει ο Θεός ο ίδιος και να την εξαφανίσει από την ιστορία της ανθρωπότητας, αυτός εκεί, Α.Ο. Κάτω Ραχούλας Για Μια Ζωή. Και για όλη του τη ζωή θα υπερασπίζεται την επιλογή του ως την πιο μάγκικη ομάδα έναντι όλων των άλλων. Διότι βεβαίως, ο Χουλιγκάνος έχει διαλέξει ορθότατα και απερίφραστα την πιο μάγκικη ομάδα. ΟΛΟΙ οι Χουλιγκάνοι. ΠΑ-ΝΤΟΥ.

teams

Ο Χουλιγκάνος είναι το απόλυτο δείγμα γενναιότητας. Δεν κολλάει πουθενά. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα; Χώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα δει μανούρα; Θα χωθεί. Θα την πέσουν σε συνοπαδό του. Θα χωθεί ρε! Οι προφορικοί διαπληκτισμοί είναι για τις αδερφούλες. Πενήντα να έχει μπροστά στα μάτια του, δεν θα δειλιάσει μπροστά στο φόβο. Τέτοιο θάρρος, αυτός και ο Διγενής Ακρίτας. Εμείς είμαστε πιο κάτω. Τέτοια άγνοια κινδύνου, αυτός και τα μικρά παιδάκια. Και έχει ιερό σκοπό. Πολεμάει το κακό και τ’ άδικο όπου το πετύχει. Μα στο Κράτος, μα σε κανάλι, μα στο 12χρονο που είδε στην περιοχή του με μπλούζα παραδόπιστων; Θα πολεμήσει.

polemos

Ο Χουλιγκάνος επίσης διακρίνεται για το σπάσιμο ηθικών και κοινωνικών αναστολών και δεσμών. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα; Δεν περιορίζεται από τους κοινωνικούς κανόνες ευπρέπειας και δηθενιάς. Θέλει να βρίσει; Θα βρίσει γαμώ την πουτάνα μου. Δεν θέλει να βρίσει; Δεν πειράζει, και πάλι θα βρίσει γαμώ το κέρατό μου. Δεν κωλώνει με τις κωλολέξεις. Δεν φοβάται να τις χρησιμοποιήσει μα τον γαμημένο αρχιδιάολο. Το έχει πάει πιο βαθιά ο αρχιγαμιάς. Τις έχει αποδομήσει και δεν τον σοκάρουν πια, γαμώ την κωλοτρυπίδα.

Είναι και σεξουαλικά υπερδραστήριος, ο ηγέτης της φυσικής επιλογής, ο άρχοντας της διαιώνισης. Γαμάει, γαμάει, γαμάει και θέλει κι άλλο. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα; Και κυρίως, δεν κάνει διαχωρισμούς. Τρύπα να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι. Και εδώ εντοπίζεται η μεγάλη δύναμη του χαρακτήρα του. Είναι προφανές ότι ο Χουλιγκάνος πάσχει από οιδιπόδειο. Αλλά δεν ντρέπεται για αυτό, δεν το κρύβει. Το προβάλλει. Καταλαβαίνεις τι έχει κάνει; Έχει πάρει μία από τις ελάχιστες αδυναμίες του και την χρησιμοποιεί σαν όπλο. Παίρνει δύναμη από αυτό και προχωράει. Άσε που γαμάει όλους του κώλους ΟΛΩΝ των αλλόθρησκων. Γιατί μπορεί. Και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το να λες ανοιχτά ότι είσαι ομοφυλόφιλος στις μέρες μας, κερδίζει πόντους συμπάθειας.

sex

Υπάρχει όμως κάτι που σιχαίνεται ακόμα περισσότερο και από τον εχθρό. Σιχαίνεται και αηδιάζει με τον ρουφιάνο, τον χαφιέ. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα; Του ανάβουν τα λαμπάκια. Και καλά κάνει δηλαδή. Οι ρουφιάνοι και οι χαφιέδες είναι τα σκουλήκια της Γης. Τα ερπετά της Οικουμένης. Γι αυτό και ο Χουλιγκάνος θα τους πατάξει όπου τους βρει, σαν άλλος Άη Γιώργης. Θέλει να τους εξαλείψει, και πρέπει να τους εξαλείψει. Ποιος μπορεί να πει ότι ο κόσμος μας δεν θα ήταν καλύτερος χωρίς ρουφιάνους και χαφιέδες;

Είναι όμως και καλλιτέχνης βρε. Ευαίσθητη και ανήσυχη ψυχούλα. Μπορείς να το πεις εσύ αυτό για σένα;

coreo1
coreo2
coreo3

Και εν πάσει περιπτώσει μπορείς να τα πεις όλα αυτά εσύ για σένα;