Γιατί η Gay κοινότητα ευθύνεται για το ξέσπασμα του ιού Έμπολα

09-11-2014
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Το westcult.gr επεμβαίνει με αίσθημα συνέπειας κι ευθύνης προσφέροντας απλόχερα ένα οπλοστάσιο λογικοφανών επιχειρημάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι φανατικοί της εκάστοτε πλευράς. Έτσι, για να χρειαζόμαστε τουλάχιστον πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα ώστε να καταρρίψουμε τους συλλογισμούς τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να προσπεράσω το γεγονός ότι ο τίτλος του άρθρου είναι αυταπόδεικτος. Δεν χωράει ανάλυση. Τι να εξηγήσω δηλαδή; Οι ομοφυλόφιλοι ευθύνονται για τόσες και τόσες αρρώστιες και καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, στον ιό Έμπολα θα κολλούσαν; Επειδή όμως κάποιοι δεν μπορούν να αντικρίσουν την αλήθεια ακόμα και όταν αυτή τους κοιτάει μέσα στα μάτια, αναγκάζομαι κι εγώ να εξηγήσω τα προφανή. Ας είναι.

Αρχικά πρέπει να καταθέσω κάποια στοιχεία. Το 98% όλων των κρουσμάτων παγκοσμίως του πρόσφατου ξεσπάσματος του ιού, εντοπίζεται σε χώρες της Δυτικής Αφρικής. Αντίστοιχα, το 99% όλων των θανάτων εντοπίζεται στις ίδιες ακριβώς χώρες. Αυτά κρατήστε τα για αργότερα. Ας κοιτάξουμε όμως λίγο πώς μεταδίδεται ο ιός. Αυτούσιο κείμενο από τον ιστόχωρο της Wikipedia :

Human-to-human transmission occurs only via direct contact with blood or bodily fluids from an infected person who is showing signs of infection or by contact with objects recently contaminated by an actively ill infected person.

Η μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο συμβαίνει μόνο μέσω απευθείας επαφής με αίμα ή σωματικά υγρά ενός μολυσμένου ατόμου που παρουσιάζει συμπτώματα μόλυνσης ή μέσω επαφής με αντικείμενα, προσφάτως μολυσμένα από ένα ενεργά ασθενή.

Wikipedia.org

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ας δούμε και το αντίστοιχο κείμενο από τον ιστόχωρο του CDC (Center for Disease Control and Prevention) :

blood or body fluids (including but not limited to urine, saliva, sweat, feces, vomit, breast milk, and semen) of a person who is sick with Ebolaobjects (like needles and syringes) that have been contaminated with the virus

αίμα ή σωματικά υγρά (συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε ούρα, σάλιο, ιδρώτα, περιττώματα, εμετό, μητρικό γάλα και σπέρμα) ενός ατόμου που έχει προσβλήθεί από τον ιό Έμπολα αντικείμενα (όπως βελόνες και σύριγγες) που έχουν μολυνθεί με τον ιό.

cdc.gov

Από αυτά λοιπόν, όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει. Διότι, ποιον άλλον ιό ξέρετε εσείς που μεταδίδεται ακριβώς με τους ίδιους τρόπους; Το AIDS φυσικά! Και όλοι ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για το AIDS, έτσι;

Ας υποθέσουμε όμως ότι όλα αυτά δεν είναι αρκετά. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν μερικοί ακόμα που επιλέγουν μάταια να εθελοτυφλούν σε πείσμα των αδιάσειστων στοιχείων.

Γενικά στην Αφρική παρατηρούνται τα μεγαλύτερα ποσοστά στειρότητας στον πλανήτη. Στατιστικές έρευνες υποδεικνύουν ότι το 10,1% του πληθυσμού, κατά μέσο όρο, υποφέρει από στειρότητα στην Αφρική. Στις χώρες της Δυτικής Αφρικής το ίδιο ποσοστό φτάνει μέχρι και το 32%. Σε αυτές τις χώρες, το 1/3 των γυναίκων παραμένουν άτεκνες. Επιστημονικά, τα ποσοστά αυτά αποδίδονται σε παρενέργειες των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (STDs).

Ένα μικρόβιο δεν θα προκαλούσε στειρότητα στο ένα τρίτο του πληθυσμού μιας χώρας αν δεν είχε κάτι να κερδίσει. Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν όλα αυτά. Έχουν και παραέχουν, διότι εδώ μπαίνει η θεωρία του Gay μικροβίου (να μην μπερδευτεί με το Gay γονίδιο). Η θεωρία του Gay μικροβίου εν συντομία, για να μην σας ζαλίζω, υποστηρίζει ότι μπορεί να εντοπιστεί παθογόνο το οποίο τροποποιεί το σεξουαλικό προσανατολισμό ενός ανθρώπου από straight σε gay. Λογικό δεν είναι λοιπόν, το ίδιο παθογόνο, εφόσον προσπαθεί να ομοφυλοφιλήσει τον πλανήτη, να φροντίζει και για την περιθωριοποίηση των γυναικών; Του πειρασμού κοινώς. Κάτι το οποίο το καταφέρνει στειρώνοντάς τες.

Για να συνοψίσουμε λοιπόν, στις χώρες όπου παρατηρούνται τα μεγαλύτερα ποσοστά στειρότητας, η οποία προκαλείται από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα οποία ως γνωστόν, κυρίως μεταδίδονται από τους ομοφυλόφιλους, σε αυτές τις χώρες παρουσιάζεται σχεδόν το 100% των κρουσμάτων του ιού Έμπολα, ο οποίος μεταδίδεται με τον ίδιο τρόπο που μεταδιδέται και το AIDS.

Αφήστε που δεν είναι σύμπτωση το γεγονός ότι τα συμπτώματα του ιού, τα οποία είναι πυρετός, αδυναμία, μυικοί πόνοι, πονοκέφαλος και πονόλαιμος, είναι ίδια με αυτά που θα είχες αν πέρναγες μια πικάντικη βραδιά με έναν leather-loving άντρα, τον Rob Halford για παράδειγμα.

Για αυτό και οι θρησκευτικοί άρχοντες των περιοχών αυτών, έχουν αναλάβει το ευλογημένο εγχείρημα να αφυπνήσουν τους πολίτες, εξαγγέλοντας ότι οι ομοφυλόφιλοι φταίνε για τον ιό Έμπολα. Και αν δεν ξέρουν αυτοί, τότε ποιος ξέρει;