Το ξανθό το σωστό, το πρόστυχο

26-01-2015
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to Delicious

Με το χθεσινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής να κινείται σε ελαχίστως χαμηλότερα επίπεδα από αυτό των προηγούμενων εκλογών, πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να παραδεχόμαστε ότι πρόκειται για μια πλήρως συνειδητή επιλογή των ψηφοφόρων. Δε θέλω όμως να επικεντρωθώ σε πολιτικά θέματα, παρόλο που αν προσφερόταν μια μέρα για κάτι τέτοιο, αυτή θα ήταν η σημερινή.

Εδώ και χρόνια με «τρώει» ένα πολύ συγκεκριμένο γνώρισμα που διέπει την ιδεολογική βάση της Χρυσής Αυγής: το ζήτημα της Φυλής και –ευρύτερα- των DNAκών μας καταβολών. Ειδικότερα, η σχέση του λαού μας με την έννοια του «ξανθού».

Τη δεκαετία του ’30 ένας κοντός, άσχημος, διπολικός, κοκκαϊνομανής μυστακοφόρος Αυστριακός με παραμορφωμένα γεννητικά όργανα έπεισε τους Γερμανούς ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να κυβερνήσει, να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη της χώρας και να προχωρήσει στην εδαφική της αποκατάσταση. Ο ίδιος βέβαια, επιθυμούσε πέραν των παραπάνω, να ανοίξει μέσω της ευγονικής το δρόμο για την παγκόσμια επικράτηση του Homo Nordicus, του Βόρειου Άνδρα. Ενός τέλειου γονιδιακά ατόμου που θα υπερείχε όλων των υπολοίπων τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Η συνέχεια γνωστή.

Μετά από αυτό οι χρυσαυγίτες θα κώλωναν; Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος για αρχηγός μιας οργάνωσης που προτάσσει μετά μανίας την ελληνική, εθνοφυλετική – αλλά στο συγχυσμένο τους μυαλό βορειοευρωπαϊκή – καθαρότητα; Μα φυσικά ένας κοντόχοντρος με φωνή μισοξεκοιλιασμένης γάτας. Υπαρχηγός; Μα θέλει κι ερώτημα; Ένας βλαχοχουντικός τσέλιγκας που θεωρεί τη δημόσια ενούρηση γροθιά στα αρχίδια του συστήματος.

pappas

Ποιος όμως θα είναι η "βιτρίνα"; Ποιος θα κάνει μόδα τη Χρυσή Αυγή; Απλό: ο Ηλίας. Ο Κάσι. Το αγόρι που αποτελεί την Πακιστανική έκδοση του Ζαμπίδη, με το πρόσωπό του να παραπέμπει σε κάποιο χαμένο δείγμα της εξελικτικής αλυσίδας. Μέχρι και ομάδες αμερικανών νεοναζί έφτασαν σε σημείο να αμφισβητούν την καταγωγή του!

Τώρα θα μου πεις «τι δηλαδή, αν όλοι οι Χρυσαυγίτες ήταν ξανθοί, ψηλοί και πάλλευκοι, όλα οκ;». Όχι προβοκάτορα φίλε. Τίποτε δε θα άλλαζε προφανώς. Εκτός απ’ το ότι –σε εκείνη την περίπτωση- δε θα υπήρχε η κωμικοτραγική αντίθεση του να βλέπεις μελαχρινούς φασίστες να βρίσκονται ένα βήμα πριν υποστηρίξουν ότι είναι οι αυθεντικοί απόγονοι των Vikings (οι οποίοι κατάγονταν από την αρχαία Ιωνία αλλά τα εβραιοσιωνιστικά κέντρα παραχάραξαν την ιστορία). Γενικά, έχουμε μια προβληματική σχέση με το «ξανθό». Μας φοβίζει αλλά το θεοποιούμε. Μας αρέσει να νομίζουμε ότι οι πρόγονοί μας ήταν ξανθοί, αλλά χαιρόμαστε(;) που εμείς δεν είμαστε.

Πριν κάποιους μήνες, περίμενα το 040 στη στάση. Έβγαλα ένα τσιγάρο, αλλά προς απογοήτευσή μου διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει να πάρω αναπτήρα. Παραδίπλα ήταν δυο τύποι που κάπνιζαν οπότε ζήτησα από αυτούς. Με κοίταξαν για λίγα δευτερόλεπτα, πλήρως σκαναριστικά. «Αφού είσαι λευκός Ευρωπαίος, φυσικά», είπε ο ένας εξ αυτών και μου πάσαρε τον λαχανί bic του. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι και οι δυο τους, παρότι Έλληνες, κυμαίνονταν σε αποχρώσεις Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Προσφάτως έμαθα πως όταν ήμουν παιδάκι, η γιαγιά μου έπαιρνε παράμερα τους γονείς μου και τους έλεγε «μην ανησυχείτε, θα σκουρύνει ο μικρός». Παρότι δεν ήταν η κλασική γιαγιά με το τσεμπέρι, είχε κάποια κολλήματα που θα ταίριαζαν περισσότερο αν την έλεγαν Φρασκούλα και καταγόταν από το Κάτω Τυρογιδοχώρι. Της είχε περάσει κι εκείνης μια υποσυνείδητη ταύτιση των εννοιών «ανδρικό ξανθό» και ομοφυλοφιλία. Κι αν όχι κάτι τόσο ακραίο, σίγουρα ότι ο μελαχρινός άντρας είναι πιο αρσενικός. Για την ιστορία, η γιαγιά δικαιώθηκε: εγώ σκούρυνα και εκείνη ησύχασε.

grandma

Οπότε; Που καταλήγουμε μετά από αυτό το ασύνδετο, ψευδοκοινωνιολογικό compilation; Ότι το ξανθό είναι απαγορευμένο. Το ξανθό δεν είναι για μας. Είναι για φλώρους, πρόωρους εκσπερματιστές Σκανδιναβούς που δεν ξέρουν τι θα πει «μεράκι» και «ψυχούλα». Είναι επίσης για ιμπεριαλιστές Αμερικάνους που –ανάλογα με τη διάθεσή μας- είτε έχουν όλοι IQ αμοιβάδας, είτε είναι σατανικές ιδιοφυίες που προσπαθούν να υποτάξουν τους συνεχιστές των αρχαίων Σπαρτιατών (όχι των Αθηναίων – είναι σημαντικό αυτό). Το μόνο σωστό ξανθό, αυτό που αγκαλιάζουμε και που μας διεγείρει σεξουαλικά είναι το Ρωσο-Πουτινικό. Γιατί μπορεί να μας αρέσουν πολλά πράγματα, τις high class συγκινήσεις που προσφέρουν τα αριστοκρατικά κορίτσια του πρώην ανατολικού μπλοκ όμως, τις έχουμε στο εικονοστάσι, ξέρετε εκεί, δίπλα στη φωτογραφία του Χριστόδουλου.